Arbeta hos oss 2017-05-19T08:25:00+00:00

ARBETA HOS OSS

Att arbeta hos oss på Lövestad Larmcentral AB innebär att du måste vara serviceinriktad, stresstålig och klara av att ha flera bollar i luften samtidigt. Larmcentralen är vårt hjärta i verksamheten. Vår huvudsakliga uppgift är mottagning och förmedling av larm samt telefontjänster till externa företag.

Lövestad Larmcentral AB skapar säkerhet och inger trygghet genom att identifiera, analysera och förebygga risker för skador och förluster. Vi uttrycker kvalitet i vårt arbete, i möten med kunder och med varandra.

KONTAKTA OSS OM DETTA KAN VARA NÅGOT FÖR DIG

LARMOPERATÖR

Att arbeta som larmoperatör innebär att du måste vara serviceinriktad, stresstålig och klara av att ha flera bollar i luften samtidigt. 

Larmoperatörens huvudsakliga uppgift är mottagning och förmedling av larm samt telefontjänster till externa företag. Vi tar emot kameralarm och utför kameraövervakning till företag och privatpersoner. All personal hos oss är kontrollerad genom Rikspolisstyrelsens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess. Som larmoperatör sätter du alltid kunden i centrum med strävan att att uppfattas som ett företag präglat av effektivitet,flexibilitet, god service, hög säkerhet och prisvärdhet.

TELEFONIST / CALLCENTER

Att arbeta som telefonist på vårt callcenter innebär att du måste vara serviceinriktad, stresstålig och klara av att ha flera bollar i luften samtidigt. 

Telefonistens huvudsakliga uppgift är mottagning och förmedling av telefontjänster till externa företag. Vi tar felanmälningar och svarar i telefon åt företag och privatpersoner. All personal hos oss är kontrollerad genom Rikspolisstyrelsens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess. Som telefonist sätter du alltid kunden i centrum med strävan att att uppfattas som ett företag präglat av effektivitet,flexibilitet, god service, hög säkerhet och prisvärdhet.

Låter detta intressant, är du en av dom vi letar efter?

Då ser vi gärna att du är minst 20 år gammal, inte förekomma i belastningsregistret. Du ska behärska Svenska språket i tal och skrift. Du är service inriktad stresstålig och icke rökare.

Skicka din ansökan till:
Lövestad Larmcentral AB
Södergatan 18
275 75  Lövestad
Tel: 0417-788 00
Fax: 0417-788 10
Märk kuvertet med: Personal ansvarig

Ansökan, följande skall bifogas:
Ansökningsblankett
Personligt brev
CV
Personbevis för anställning
Utdrag ur belastningsregistret (Kuvert skickas hem till dig överlämnas oöppnat till oss).

ANSTÄLLNINGS ANSÖKAN
BELASTNINGS REGISTER