Brandlarm anslutet till larmcentral

Oavsett om ditt hem eller företag har ett befintligt brandlarm idag eller är i behov av nyinstallation så hjälper vi dig. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda kostnadseffektiva säkerhetslösningar. Vi är en oberoende larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar. Trygghet behöver inte vara en dyr affär. Våra larmopartörer förmedlar alla typer av larm dygnet runt, året om. Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt hem eller företag. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion. Vi tar idag emot alla kända larmformat och utvecklar ständigt vår teknik för att kunna ta emot det senaste inom larmförmedling. Läs mer om brandlarm (klicka här)

Har ni brandlarm anslutet till annan larmcentral?

Om du har ett inbrott / brandlarm system anslutet till annan larmcentral idag så kan du välja att flytta över ditt larmabonnemang till oss. Önskar du koppla om ditt larm till oss betalar du ingenting till oss så länge som ditt gamla avtal löper med annan larmcentral. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

  • Trygghet behöver inte vara en dyr affär
  • Billig livförsäkring
  • Stor valfrihet bland installatörer
  • Stor valfrihet bland vaktbolag
  • Hjälp hela vägen

Produktblad Brandlarm

 

Glöm inte blåsa ut ljuset innan ni lämnar hemmet.

 

 

 

Brandlarm djur

 

Varje år brinner det i över 6000 hem i Sverige

Låt inte ditt hem bli det nästa. Med en brandvarnare ansluten till en larmcentral, får du och dina nära en billig livförsäkring!

 Det finns väldigt många anledningar till att ha ett brandlarm anslutet till en larmcentral

 

CertifieradCertifierad 2 Certifierad 3

 

 

 

Kontakta oss idag så berättar vi mer om att ha ett brandlarm anslutet till larmcentral 0417-78800

 Eller låt oss ta kontakt med er genom att klicka här!