Kameraövervakning 2017-05-12T14:11:23+00:00

Den intelligenta Kameracentralen

För att öka säkerheten hos dig, ditt företag och dina anställda har du möjlighet att ansluta kameror till Lövestad Larmcentral kameracentral. Kameraövervakning är ett effektivt sätt att bevaka en fastighet, lokal eller ett område. Lövestad Larmcentral erbjuder dig som kund möjlighet att välja mellan olika kameratjänster.

Lövestad Larmcentral kan fjärrstyra larmanläggningar. Vi har då möjlighet att säkerställa in/utpassage via ett passagesystem, dörrar eller grindar när det är obemannat hos er. Med kameror kan vi utföra rondering, vi bevakar en fastighet, lokal eller ett område.

Ni som kund bestämmer hur ofta det ska utföras. Det kan vara slumpvis ett antal tillfällen per vecka, endast ett enstaka tillfälle eller enligt ett tidsschema allt enligt era önskemål och era krav. Lövestad Larmcentral kan vid utlöst larm koppla upp mot kamera, larmoperatören kan då övervaka larmplatsen via sin monitor och snabbt agera och sätta in rätt åtgärd som behövs.

Har ni kameror anslutna till annan larmcentral?

Om du har kameror anslutet till annan larmcentral så kan du välja att flytta över ditt kamera abonnemang till oss. Önskar du koppla om dina kameror till oss vänligen ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Fyll i formuläret till höger så tar vi kontakt med er för en kostnadsfri konsultation. 

Ett kort urval av våra kameratjänster

Våra tjänster finns tillgängliga för privatpersoner, företag och kommuner, samt alla som vill förebygga brott och skadegörelse på ett effektivt och tryggt sätt.

Vi kan erbjuda dig som kund eller blivande kund, bland annat nedan tjänster. Har du behov av övervakning på något annat? Vänligen tveka inte och kontakta oss, vi finns där för dig.

Områdesbevakning

Med hjälp av kameror placerade runt er fastighet kan vi hålla koll på området dygnet runt, året runt.
Vi bevakar det utsatta området och tillämpar lämplig åtgärd när det behövs. Inbrottslarm kombinerat med kameraövervakning gör att vi kan verifiera om det är pågående inbrott, skadegörelse eller brand. Larmcentralen kan då snabbt vidta dom åtgärder som behövs.

LÄS MER HÄR

Hemgångs assistans

Med vår hemgångs assistans kan vi följa er eller er personal vid hemgång, allt detta för att du som kund skall slippa kostnaden med en väktare på plats. Vår hemgångs assistans får dessutom era anställda samt medarbetare att känna sig trygga vid hemgång.

LÄS MER HÄR

Kamerarondering

Med kamerarondering får du en lösning som förhindrar och förebygger brott dygnet runt, året runt.
Vi kan vid valda tillfällen eller slumpmässigt utföra en rondering av objektet för att se att allt är som det skall.
Vid eventuell händelse vidtar operatör vald åtgärd.

LÄS MER HÄR

Styrning av grindar

Vi kan utföra fjärrstyrning av grindar och passager, det kan vara kör grindar till åkerier och företag. Det kan vara dörrar till sluss system och personal ingångar. Med denna tjänsten kan vi öppna och stänga vid leveranser, se till att personalen kan lämna och gå hem utan att någon står utanför och väntar.

LÄS MER HÄR