Kameraportal

Kameraportal 2017-04-24T13:32:30+00:00

Aldrig har det varit så enkelt! Låt oss få presentera kameraportalen.se och dess fördelar

Kameraövervakning är ett effektivt sätt att övervaka och skydda en fastighet, skola, företag eller en byggarbetsplats. Fördelen med kameraövervakning är att man i ett tidigt skede kan stoppa / förhindra samt förebygga sabotage, skadegörelse och inbrott. Ett av dom största problemen med kameraövervakning är oftast kostnaden, ett litet enkelt kamerasystem med 1-3 kameror kan lätt kosta 10-15 000 kr i bara produkter sedan tillkommer som oftast installations kostnaden. Med vår tjänst och kameraportalen har vi mer än halverat kostnaderna för ett modernt kameraövervaknings system av hög kvalitet. 

Kameraportalen är anpassad för övervakning av den lilla villan till det stora företaget, skolan, eller byggarbetsplatsen. Med kameror från Axis får du en övervakning i absolut toppklass, med deras breda sortiment finns kameror för alla tillfällen, platser och situationer. Med kunder som Thage, Skanska, NCC, Peab, skolor och kommuner är kameraportalen ett tryggt val.

[images lightbox=”yes”] [image link=”” linktarget=”_blank” image=”http://medias1.lovestadlarmcentral.se/2014/10/skanska-300×193.png” alt=””] [image link=”” linktarget=”_blank” image=”http://medias1.lovestadlarmcentral.se/2014/10/Thage-300×172.jpg” alt=””] [image link=”” linktarget=”_blank” image=”http://medias1.lovestadlarmcentral.se/2014/10/ncc_logo-300×169.jpg” alt=””] [image link=”” linktarget=”_blank” image=”http://medias1.lovestadlarmcentral.se/2014/10/peab-300×193.png” alt=””] [/images]

handopen2

 

[separator top=”10″ bottom=”10″]

Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
Maybe you mean: 'Avada_Full_Width' or 'Avada_Page_Slider' or 'slider6' or 'slider7' or 'slider8' or 'slider9'

[separator top=”50″ bottom=”50″]

 

Vi har valt och hålla det enkelt, vi valde att hålla oss till 3 steg

För att göra det så enkelt som möjligt valde vi 3 steg, allt du som kund behöver göra att montera vald kamera på vald plats och ansluta den till ett nätverk. Så först av allt behövs givetvis kameran, det finns två tillvägagångssätt. Antingen köper man en Axis kamera själv och köper sedan tjänsten ut av oss, andra alternativet är att man köper ett färdigt kamerapaket med kamera och tjänst ut av oss på Lövestad Larmcentral AB. Vid större installationer samt vid önskemål hjälper vi gärna till och förmedlar kontakt med entreprenör. Vill du veta mer om våra paket, hör av dig till oss eller låt oss ta kontakt med er genom att (klicka här)

 

[separator top=”20″ bottom=”20″]

2 – Konfiguration

Efter installationen är det dags för konfigurering av ert kamerasystem, tillsammans med larmcentralen ser vi till så att allt är korrekt installerat. Därefter sätter vi tillsammans upp instruktioner vad som ska göras vid ett eventuellt kameralarm.

handmobii

3 – Trygghet

Efter installationen har vi steg 3 som vi valt kalla ”trygghet”. Larmcentralen har nu övervakning av ert skyddade område och ni kan luta er tillbaka. 

familj

 

[separator top=”40″ bottom=”40″]

[separator top=”40″ bottom=”40″]

Företagslarm – Telefonpassning – Kameraövervakning

Kontakta oss idag så berättar vi mer 0417-78800

 Eller låt oss ta kontakt med er genom att klicka här!

sbcs

[separator top=”45″ bottom=”45″]