Privatlarm anslutet till Larmcentral

Oavsett om du har ett befintligt inbrottslarm idag eller är i behov ut av en nyinstallation så kan vi hjälpa dig. Ett inbrottslarm är en trygghet ur många synvinklar, har du koll på vilka? Ett larmsystem skyddar inte bara mot inbrott utan är en trygghet för din familj vad det gäller brand och skada i fastigheten.

 

Larmcentralen där du som kund bestämmer

Vi är en oberoende larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar. Trygghet behöver inte vara en dyr affär.

Våra larmoperatörer förmedlar alla typer av larm dygnet runt, året om. Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt hem. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion.Vi tar idag emot alla kända larmformat och utvecklar ständigt vår teknik för att kunna ta emot det senaste inom larm och överföring.

Ladda ner produktblad Inbrottslarm

Kontakta oss

Lövestad Larmcentral AB
Södergatan 18
275 75  Lövestad
Tel: 0417-788 00
Fax: 0417-788 10
larmcentralen@lovestadlarmcentral.se

sbcs

 

 

 

 

Är ditt larm anslutet till annan larmcentral idag?

Om du har ett privatlarm anslutet till annan larmcentral så kan du välja att flytta över ditt larmabonnemang till oss. Önskar du koppla om ditt inbrottslarm till oss betalar du ingenting till oss så länge som ditt gamla avtal löper med annan larmcentral. Vi tar idag emot alla på marknaden förekommande larmformat och arbetar ständigt med att förbättra och uppdatera vår tekniska utrustning.

Kontakta oss så hjälper vi dig och berättar mer om vad vi kan erbjuda dig som blivande kund

 

Kontakta oss

 

 

 

 

 

alexor

Inbrottslarm

Vi tar idag emot dom flesta typer av larm som finns på marknaden. För att veta om vi kan ta emot just ditt larm rekommenderar vi att ni tar kontakt med en installatör. Det går även bra att kontakta oss, så hjälper vi er.

 

 

Varför borde jag ha inbrottslarm?

Antalet villainbrott ökar kraftigt från år till år, detta medför så klart en osäkerhet så fort man lämnar sitt hem.

Vare sig det handlar om att man åker i väg till jobbet eller om man åker bort över helgen, kanske till och med åker iväg på semester.

Ett inbrottslarm kopplat till larmcentralen eliminerar den här osäkra känslan och man kan ägna sina tankar till annat.

 

 

 

Inbrottslarm med verifiering

Idag finns det inbrottslarm med kameraverifiering som komplettering. Hör med din installatör om vilka larmsystem som dom kan erbjuda dig som kund. Vi arbetar i dag med dom flesta formaten och typer av larmsystem.

 

 

kameravisonic