Privatlarm 2017-05-16T11:55:16+00:00

LÖVESTAD LARMCENTRAL AB

Vi är en oberoende larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar.

Våra larmoperatörer förmedlar alla typer av larm dygnet runt, året om. Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt hem. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion.Vi tar idag emot alla kända larmformat och utvecklar ständigt vår teknik för att kunna ta emot det senaste inom larm och överföring.

Har ni ert Villa larm anslutet till annan larmcentral idag?

Om du har ett larm anslutet till annan larmcentral så kan du välja att flytta över ditt larmabonnemang till oss. Önskar du koppla om ditt larm till oss betalar du ingenting till oss så länge som ditt gamla avtal löper med annan larmcentral. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig hela vägen.

  • Trygghet behöver inte vara en dyr affär

  • Stor valfrihet bland installatörer och vaktbolag

  • Hjälp hela vägen

Vi tar idag emot dom mest förekommande larmsystemen som finns på marknaden, hör med oss om vi kan ta över just er larmanläggning.

Personlarm/Överfallslarm

Lövestad Larmcentral AB kan bl.a erbjuda personlarm med GPS positionering. Personlarm ger ökad trygghet i en hotfull situation eller vid ensamarbete. Med ett tryck på larmknappen skickas ett larm med GPS positionering till Lövestad Larmcentral. När ett larm når larmcentralen startar ett kartprogram automatiskt och vi ser var larmet kommer ifrån. Larmoperatören hanterar larmet utefter en från kunden framtagen åtgärdsplan.

Personlarm finns med eller utan medhörning. Med medhörning menas att larmoperatören kan höra vad som sker hos den som larmat. Vi kan när som helst begära position från en larmenhet. Samtliga larm kan vidarebefordra SMS eller E-post.

Läs mer här