Välkommen till oss på Lövestad Larmcentral AB en rikstäckande auktoriserad och certifierad larmcentral

Lövestad Larmcentral AB är en rikstäckande larmcentral som tar emot alla på marknaden förekommande larmformat. Vår huvudsakliga uppgift är mottagning och förmedling av inbrottslarm samt telefontjänster till externa företag. Vi tar emot kameralarm och utför kameraövervakning till företag och privatpersoner. Våra operatörer finns här för dig dygnet runt, året runt. All personal på Lövestad Larmcentral är kontrollerad genom Polismyndighetens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.

  

Lövestad Larmcentral AB är auktoriserade av Länsstyrelsen och kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015, miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2015 och certifierade enligt SSF 136:5. Vi är en fristående larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar.

Lövestad Larmcentral AB, Trygghet behöver inte vara en dyr affär

Vi på Lövestad Larmcentral AB sätter alltid kunden i centrum med strävan att uppfattas som ett företag präglat av effektivitet, flexibilitet, god service, hög säkerhet och prisvärdhet. Läs gärna mer om våra tjänster och vad vi kan erbjuda.

Privatlarm

Företagslarm

Telefonpassning

Kameraövervakning

Brandlarm

Personlarm

Fastighetsjour

Störningsjour

Driftlarm

Hisslarm

Tillsyns kontroll

Felanmälan support

Förenklad kameraövervakning för hem och företag.

Vår lösning bygger på den unika erfarenheten som vårt företag har förvärvat med banbrytande projekt på säkerhetsmarknaden. Genom att täcka hela processen med videoövervakning kan vi erbjuda en högpresterande slutanvändarlösning.

Ett grönare, miljövänligare och säkrare alternativ!

Med vår unika kamera lösning är tillgång till nätverk det ända du behöver för att få ett fullskaligt professionellt kamera system. Fullproppat med smarta funktioner så som smart video analys, peoplecounting, heatmaps, felsäker detektering och mycket mer. Med mobil appen kan du aktivera och avaktivera på dina kameror med ett enkelt klick. Sätta tids scheman tala direkt till högtalare på plats och mycket mer.

Ladda ner app gratis på Goggle play och i Appstore

Oavsett vad ni har för behov av kameraövervakning så hjälper vi er. Det kan vara allt från övervakning av en fastighet under vissa tider till att sköta in och utpassage genom grindar och passager. Behovet av kamera övervakning ökar mer och mer i takt med att tekniken blir säkrare och allt mer tillgänglig. Lär mer om Kameraövervakning här ->