Företagslarm anslutet till Larmcentral

Oavsett om ni har ett befintligt inbrottslarm på företaget idag eller är i behov ut av en nyinstallation så kan vi hjälpa dig. Ett inbrottslarm är en trygghet ur många synvinklar, har du koll på vilka? Ett larmsystem skyddar inte bara mot inbrott utan är en trygghet för dig och ditt företag vad det gäller brand och skada.

Larmcentralen där du bestämmer

Vi är en oberoende larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar. Trygghet behöver inte vara en dyr affär.

Våra larmoperatörer förmedlar alla typer av larm dygnet runt, året om. Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt hem. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion.Vi tar idag emot alla kända larmformat och utvecklar ständigt vår teknik för att kunna ta emot det senaste inom larm och överföring.

Ladda ner produktblad Företagslarm

Kontakta oss

Lövestad Larmcentral AB
Södergatan 18
275 75  Lövestad
Tel: 0417-788 00
Fax: 0417-788 10
larmcentralen@lovestadlarmcentral.se

sbcs

 

 

Är ert företagslarm anslutet till annan larmcentral?

Om du har ett larm anslutet till annan larmcentral så kan du välja att flytta över ditt larmabonnemang till oss. Önskar du koppla om ditt larm till oss betalar du ingenting till oss så länge som ditt gamla avtal löper med annan larmcentral. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig hela vägen.

  • Trygghet behöver inte vara en dyr affär

  • Stor valfrihet bland installatörer och vaktbolag

  • Hjälp hela vägen

 

 

Låt oss sköta er telefonpassning – dygnet runt

Vi erbjuder telefonpassning till likväl små som stora företag, vill ni försäkra er om att ni inte missar några viktiga samtal och går miste om viktiga affärer?
Vill ni minska företagets kostnader för växeltjänster, och andra telefoni tjänster?

  • Öka lönsamheten

  • Missa inga viktiga samtal

  • Få loggade rapporter på inkomna ärenden

cctvaxis

Kameraövervakning

Intresserad av kameraövervakning på företaget, vi kan erbjuda tjänster och färdiga lösningar för dig som privatperson eller företagare. Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Eller läs mer om våra kameratjänster genom att trycka här!

Kontakta oss

Lövestad Larmcentral AB
Södergatan 18
275 75  Lövestad
Tel: 0417-788 00
Fax: 0417-788 10
larmcentralen@lovestadlarmcentral.se

sbcs