Hisslarm, Nödtelefon, Felanmälan

Erfarenhet som slår det mesta.

En larmcentral för alla era tjänster. När ett hisslarm aktiveras skickas detta omedelbart till larmcentralen, med hjälp av förutbestämda åtgärder som satts upp gentemot respektive hissbolag skickas rätt personer ut till platsen omedelbart. Hisslarm med talförbindelse gör att vi kan kommunicera direkt med den nödställde. Detta medför att den nödställde känner sig trygg och vet att jourpersonal är på väg.

Hisslarm

Så här fungerar det: När ett hisslarm aktiveras skickas detta omedelbart till larmcentralen, med hjälp av förutbestämda åtgärder som satts upp gentemot hissbolag skickas rätt personer ut till platsen omedelbart. Hisslarm med talförbindelse gör att vi kan kommunicera direkt med den nödställde.

Mottagning

Vi på Lövestad Larmcentral AB har stor erfarenhet utav mottagning av hisslarm och felanmälningar. Vi tar emot alla kända larmformat, vi tar även emot system som utför tjänster för testlarms kontroller av utrustning i hissen om den har möjlighet att utföra detta. Vi förmedlar inkomna felanmälningar i bland annat hanteringsprogrammen LiftIt, Entré och Winserv-online.

Felanmälan

Vi arbetar idag i ordersystem så som Winserve-Online, LiftIT och Entré. Vi tar emot och förmedlar felanmälningar enligt på förhand uppsatta instruktioner, vi arbetar i bland annat ovan system men även i egenutvecklade order program om så finns. Felanmälningar kan inkomma igenom egen presentrad telefonlinje, med företagets namn som hälsningsfras.

Trygghet

Enligt svensk lag och Boverkets regler ställs krav på att nya hissar och hissar som det utförs större renoveringar av måste ha tvåvägskommunikation till en bemannad larmcentral. Vi ser till att den nödställda känner sig trygg samtidigt som vi meddelar jourpersonal om det inträffade. Våra larmoperatörer finns tillgängliga dygnet runt året runt för er trygghet.

Tjänster

Som larmcentral kan vi ta hand om alla era tjänster i fastigheten, på så sätt får ni en bättre helhetslösning och större kontroll över utgifterna.

Hisslarm
Nödtelefon
Fastighetsjour
Störningsjour
Felanmälningar
Telefonpassning
Testlarm

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Vi finns här för er säkerhet, dygnet runt, årets alla dagar.