Behöver du hjälp?

Företagslarm

Företagslarm

Vi är en fristående larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar. Lövestad Larmcentral sätter alltid kunden i centrum med strävan att uppfattas som ett företag präglat av effektivitet, flexibilitet, god service, hög säkerhet och prisvärdhet.

Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt hem eller företag. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion. Lövestad Larmcentral AB skapar säkerhet och inger trygghet genom att identifiera, analysera och förebygga risker för skador och förluster. Vi uttrycker kvalitet i vårt arbete, i möten med kunder och med varandra.

Vår huvudsakliga uppgift är mottagning och förmedling av larm samt telefontjänster till externa företag. Vi tar emot kameralarm och utför kameraövervakning till företag och privatpersoner. All personal är kontrollerad genom Polismyndighetens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess. Lövestad Larmcentral är en rikstäckande larmcentral som tar emot alla på marknaden förekommande larmformat. Larmcentralen är auktoriserad och certifierad, läs gärna mer om detta under Certifieringar.

Har ni ert larm uppkopplat mot annan larmcentral idag?

Om du har ett larm anslutet till annan larmcentral så kan du välja att flytta över ditt abonnemang till oss. Önskar du koppla om ditt larm till oss betalar du ingenting till oss så länge som ditt gamla avtal löper med annan larmcentral. Hör med oss så hjälper vi er vidare mot ett tryggare, säkrare och mer prisvärt alternativ.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Vi finns här för er säkerhet, dygnet runt, årets alla dagar.