Behöver du hjälp?

Driftlarm, temperatur larm

Uppkopplat driftlarm och diverse givare för en säkrare och mer pålitlig övervakning. För att inte missa det där viktiga larmet som kan vara avgörande så kan ni koppla upp era larm mot vår larmcentral.

Oavsett vilken typ av larm ni har idag eller funderar på att införskaffa så kan vi på Lövestad Larmcentral hjälpa er. Genom vårt stora och breda kontaktnät med samarbetspartners runt om i hela Sverige, så vet vi att vi kan hjälpa er välja både rätt larmsystem och rätt partner.

Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt hem eller företag. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion. Lövestad Larmcentral AB skapar säkerhet och inger trygghet genom att identifiera, analysera och förebygga risker för skador och förluster. Vi uttrycker kvalitet i vårt arbete, i möten med kunder och med varandra.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda kostnadseffektiva driftlösningar. Vi är en oberoende larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med larminstallatörer över hela landet. Driftlarm kan innebära allt från temperatur övervakning av kylar och frysar till övervakning av serverrum och el försörjning.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Vi finns här för er säkerhet, dygnet runt, årets alla dagar.