Behöver du hjälp?

Telefonpassning, Callcenter

Vi utför idag telefonpassning för en rad olika företag. Vårt callcenter tar emot felanmälningar för företag stora som små, fastighetsbolag, hiss företag etc. över hela Sverige. Vi kan erbjuda telefonpassning dygnet runt men även om så önskas under specifika tider.

Vi anpassar oss efter era behov och önskemål.

Telefonpassning
Vi erbjuder telefonpassning dygnet runt men även om så önskas under specifika tider. Ni får egen presenterad linje där vi svarar i ert företagsnamn och följer era instruktioner.

Felanmälan
Vi tar hand om er felanmälan dygnet runt året runt. Vi följer åtgärder enligt era önskemål och gör så som ni önskar. Vi är vana vid att jobba i diverse program för hantering, så som Vitec m.m

Jourhantering
Vi hanterar era samtal som kommer in under jourtid och följer en på förhand uppsatt åtgärdsinstruktion. Vi agerar filter och ”sållar” bort onödiga samtal.

Växel
Låt oss vara er växel, vi svarar i ert namn och kopplar samtal till respektive ort, verkstad eller kontor. Ni missar inga fler samtal och får allt loggat.

Har ni er telefoni till annan aktör idag?
Om ni har er telefonpassning hos annan aktör idag så kan du välja att flytta över det till oss för ett mer kostnadseffektivt alternativ.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Vi finns här för er säkerhet, dygnet runt, årets alla dagar.