Hemlarm, Villa larm

Oavsett vilken typ av larm ni har idag eller funderar på att införskaffa så kan vi på Lövestad Larmcentral hjälpa er. Genom vårt stora och breda kontaktnät med samarbetspartners runt om i hela Sverige, så vet vi att vi kan hjälpa er välja både rätt larmsystem och rätt partner.

Företagslarm

Vi erbjuder flertalet tjänster utöver traditionell larmförmedling inom sektorn företag och industri. Vi har tjänster så som Telefonpassning, Hemgångskontroller och digitala receptions tjänster. Önskar ni veta mer om vad vi kan erbjuda just er, kontakta oss idag.

Brandlarm

Brandlarm kopplat till larmcentral är en billig liv och egendoms försäkring. Med våra tjänster inom brandlarm och brandindikering kan du spara många värdefulla minuter. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi och våra partners kan erbjuda.

Driftlarm, Kyllarm

Uppkopplat driftlarm och givare för en säkrare och mer pålitlig övervakning. För att inte missa det där viktiga larmet som kan vara avgörande så kan ni koppla upp era larm mot vår larmcentral. Vi stödjer dom flesta kommunikationsvägarna som finns tillgängliga på marknaden idag.

Telefonpassning

För att inte missa några viktiga samtal finns möjligheten att koppla er växel till vårt Callcenter. Våra operatörer finns här för er dygnet runt, året runt. Vi jobbar med både små och stora företag runt om i hela Sverige.

Kameraövervakning

Med kameror uppkopplade mot vår larmcentral, verifierar vi och skyddar er egendom mot inbrott, stöld och brand. Vi jobbar effektivt med kameror och stödjer alla format och fabrikat som finns på marknaden.

Personlarm, Överfallslarm

Personlarm, Överfallslarm och GPS Spårning. Vi stödjer dom flesta formaten och fabrikaten som finns på marknaden. Vi har ett stort och brett kontaktnät över hela Sverige och kan således hjälpa er med rätt lösning.

Hisslarm, Nödtelefon

En lugnande röst i en pågående nödsituation. Vi ser till att den nödställda känner sig trygg samtidigt som vi meddelar jourpersonal om det inträffade. Våra larmoperatörer finns tillgängliga dygnet runt året runt för er trygghet.

Fastighet, Störnings jour

En fastighet, flera tjänster. Vid akuta händelser i er fastighet, under eller efter ordinarie arbetstid finns vi tillgängliga och behjälpliga via telefon. Vi tar emot ärendet och förmedlar till rätt åtgörare, det kan som till exempel vara el, vvs jourer eller er själva.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Vi finns här för er säkerhet, dygnet runt, årets alla dagar.