Behöver du hjälp?

Kameraövervakning

Med kameror uppkopplade till vår larmcentral förebygger vi och skyddar ert hem, företag och egendom. Vi jobbar effektivt med alla fabrikat som finns på marknaden. Önskar ni veta mer om detta, kontakta oss så hjälper vi er vidare.

Vi är en fristående larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar. Lövestad Larmcentral sätter alltid kunden i centrum med strävan att uppfattas som ett företag präglat av effektivitet, flexibilitet, god service, hög säkerhet och prisvärdhet.

Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt hem eller företag. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion. Lövestad Larmcentral AB skapar säkerhet och inger trygghet genom att identifiera, analysera och förebygga risker för skador och förluster. Vi uttrycker kvalitet i vårt arbete, i möten med kunder och med varandra.

Vår huvudsakliga uppgift är mottagning och förmedling av larm samt telefontjänster till externa företag. Vi tar emot kameralarm och utför kameraövervakning till företag och privatpersoner. All personal är kontrollerad genom Polismyndighetens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess. Lövestad Larmcentral är en rikstäckande larmcentral som tar emot alla på marknaden förekommande larmformat. Larmcentralen är auktoriserad och certifierad, läs gärna mer om detta under Certifieringar.

Områdesbevakning

Med hjälp av kameror placerade runt er fastighet kan vi hålla koll på området dygnet runt, året runt.
Vi bevakar det utsatta området och tillämpar lämplig åtgärd när det behövs. Inbrottslarm kombinerat med kameraövervakning gör att vi kan verifiera om det är pågående inbrott, skadegörelse eller brand. Larmcentralen kan då snabbt vidta dom åtgärder som behövs.

Hemgångs assistans

Med vår hemgångs assistans kan vi följa er eller er personal vid hemgång, allt detta för att du som kund skall slippa kostnaden med en väktare på plats. Vår hemgångs assistans får dessutom era anställda samt medarbetare att känna sig trygga vid hemgång.

Kamerarondering

Med kamerarondering får du en lösning som förhindrar och förebygger brott dygnet runt, året runt.
Vi kan vid valda tillfällen eller slumpmässigt utföra en rondering av objektet för att se att allt är som det skall.
Vid eventuell händelse vidtar operatör vald åtgärd.

Styrning av grindar

Vi kan utföra fjärrstyrning av grindar och passager, det kan vara kör grindar till åkerier och företag. Det kan vara dörrar till sluss system och personal ingångar. Med denna tjänsten kan vi öppna och stänga vid leveranser, se till att personalen kan lämna och gå hem utan att någon står utanför och väntar.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Vi finns här för er säkerhet, dygnet runt, årets alla dagar.