Brandlarm

Oavsett om ditt hem eller företag har ett befintligt brandlarm idag eller är i behov av nyinstallation så hjälper vi dig. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda kostnadseffektiva säkerhetslösningar. Vi är en oberoende larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar.

Våra larmoperatörer förmedlar alla typer av larm dygnet runt, året om. Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt hem eller företag. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion. Vi tar idag emot alla kända larmformat och utvecklar ständigt vår teknik för att kunna ta emot det senaste inom larmförmedling.

All personal på Lövestad Larmcentral AB är kontrollerad genom Polismyndighetens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.

Produktblad

Här kan du ladda ner denna sidan som ett produktblad avseende brandlarm till larmcentral

0
Totalt varje år anmäls mer än 23000 bränder till försäkringsbolagen
0
Bränder är så allvarliga att räddningstjänsten måste åka
0
Tyvärr omkommer även runt 100 personer årligen i dessa bränder

Har ni brandlarm anslutet till annan larmcentral?

Om du har ett inbrott / brandlarm system anslutet till annan larmcentral idag så kan du välja att flytta över ditt larmabonnemang till oss. Önskar du koppla om ditt larm till oss betalar du ingenting till oss så länge som ditt gamla avtal löper med annan larmcentral. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.