[rev_slider alias=”driftlarm” /]

Driftlarm

Oavsett om ni har ett befintligt driftlarm idag eller i behov av nyinstallation så hjälper vi dig. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda kostnadseffektiva driftlösningar. Vi är en oberoende larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med larminstallatörer över hela landet. Driftlarm kan innebära allt från temperatur övervakning av kylar och frysar till övervakning av serverrum och el försörjning.

Hur går det till

Våra larmoperatörer förmedlar alla typer av larm dygnet runt, året om. Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från din fastighet. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion.Vi tar idag emot alla kända larmformat och utvecklar ständigt vår teknik för att kunna ta emot det senaste inom driftlarm och överföring.

All personal på Lövestad Larmcentral AB är kontrollerad genom Rikspolisstyrelsen belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.

Vad är ett driftlarm?

Driftlarm finns och används idag av både privatpersoner och företag. Det kan vara övervakning av pannan i er villa eller övervakning av temperatur på en uppfödning.

  • Driftlarm ex. pelletspanna
  • Temperatur övervakning
  • Driftstopps övervakning
  • Vattenläckage
  • Sprinkler system, vattentryck
  • Gasläckage
  • M.m

 

Kritisk tid

Ett driftlarm kan vara en kritisk punkt i en verksamhet, om informationen inte når fram till den berörda parten kan det snabbt bli en kostsam historia. Vi förmedlar driftlarm genom exempel SMS, Mail och Telefon. Larmcentralen finns bemannad året runt, dygnet runt.

 

Har ni Driftlarm till annan aktör idag?

Om ni har driftlarm anslutet till annan larmcentral eller aktör så kan du välja att flytta över det till oss. Önskar ni koppla över era driftlarm till oss, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.