[rev_slider alias=”foretagslarm” /]

Företagslarm kopplat till larmcentral

Vi är en oberoende larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar. Trygghet behöver inte vara en dyr affär.

Produktblad

Här kan du ladda ner denna sidan som ett produktblad avseende företagslarm till larmcentral

Larmcentralen

Våra larmoperatörer förmedlar alla typer av larm dygnet runt, året om. Du som kund avgör alltid själv hur du vill att vi ska hantera ett larm från ditt företag. Vi följer en av dig på förhand uppgjord åtgärdsinstruktion.Vi tar idag emot alla kända larmformat och utvecklar ständigt vår teknik för att kunna ta emot det senaste inom larm och överföring.

Lövestad Larmcentral AB skapar säkerhet och inger trygghet genom att identifiera, analysera och förebygga risker för skador och förluster. Vi uttrycker kvalitet i vårt arbete, i möten med kunder och med varandra.

All personal på Lövestad Larmcentral AB är kontrollerad genom Polismyndighetens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.

Har ni ert Företags larm anslutet till annan larmcentral idag?

Om du har ett larm anslutet till annan larmcentral så kan du välja att flytta över ditt larmabonnemang till oss. Önskar du koppla om ditt larm till oss betalar du ingenting till oss så länge som ditt gamla avtal löper med annan larmcentral. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig hela vägen.

  • Trygghet behöver inte vara en dyr affär
  • Stor valfrihet bland installatörer och vaktbolag
  • Hjälp hela vägen

Vi tar idag emot de mest förekommande larmsystemen som finns på marknaden, hör med oss om vi kan ta över just er larmanläggning.