Larmcentralen dygnet runt

Personlarm och Överfallslarm

Vi jobbar oberoende med många av dom stora tillverkarna och återförsäljarna av bärbara personlarm. Vi kan således hjälpa er att hitta den lösningen som passar er bäst. Oavsett om ni är i egenskap av privatperson eller företag. Vi har färdiga lösningar som är tillämpade utefter olika scenarion och detta oavsett storlek eller komplexitet.

Sekretess och skydd av dina personuppgifter

Vi tar din integritet på största allvar och skyddar samtliga uppgifter om dig som kund. All personal på Lövestad Larmcentral AB är kontrollerad genom Polismyndighetens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess. Samtlig personal som hanterar personlarm är utbildade i hantering av detta.

Erfarenhet och kompetens

Vi har stor erfarenhet och kompetens när det kommer till personlarm och hantering av hotfulla situationer. Vi har nära kontakt med myndigheter och kan med vårt breda kontakt nät få rätt resurs till rätt plats på mycket kort tid.

 

SRT – Bärbart larm

SRT ökar tryggheten för personer som arbetar i utsatta positioner, med ensamarbete eller med riskfyllda situationer. SRT finns tillgänglig med bla fallarm, dubbelriktad kommunikation och GPS positionering.

TWIG – Bärbart larm

Twig är ett särskilt tåligt personlarm med kraftfull mikrofon och högtalare, 4G, GPS och vibrator. Personlarmet är också vatten- och smutståligt (IP67) och har stöd för inomhuspositionering och NFC-taggar.