TEST

TEST

Lövestad Larmcentral AB - Avslut av tjänsten larmförmedling.
Som oberoende larmcentral erbjuder vi privatpersoner och företag tjänster inom larmförmedling. Vi är en fristående larmcentral som tar emot larm och tjänster inom säkerhet.
Då vi är oberoende av installatörer och vaktbolag så har du som kund alltid ett alternativ att nyttja våra tjänster separat och oberoende.
Är du osäker så vänligen kontakta oss på telefon 0417-788 00

 

Privatperson eller Företag
1. Vänligen fyll i ett av nedan alternativ
2. Flytt från fastighet
Om du som kund till oss ska flytta från er fastighet så finns det flertalet alternativ, allt för att göra det smidigare för dig som kund. Ni kan välja att ta ert larm med er till den nya bostaden eller göra en så kallad överlåtelse. Vid en överlåtelse så skriver vi över ert befintlig avtal till dom nya ägarna, på detta viset så slipper man bl.a. eventuell kvarvarande avtalsperiod. Vill ni veta mer om detta eller är osäkra på vad det mer innebär så vänligen kontakta oss.
2. Dyrt abonemang

Tryck på nedan PDF för att ladda ner blankett. Fyll sedan i det bifogade dokumentet och skicka in till oss.

3. Hur mycket betalar du i månaden idag?

Grattis, du betalar under 100kr i månaden för er larmförmedling. Här kommer vi inte kunna göra något då detta är långt under dom normala priserna i branschen. Vi rekommenderar dock att ni ser över möjligheterna att behålla detta avtalet och priset då det kommer bli svårt att få detta igen någon annanstans.

Om du betalar under 150kr i månaden för er larmförmedling så tycker vi att ni ligger på en rimlig och mer än prisvärd nivå. Våra priser är bland dom mest konkurrenskraftiga i branschen, vill du veta mer och samtidigt se om vi kan hjälpa er med något så vänligen kontakta oss.

Om ni betalar över 200kr i månaden så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss för att se över era kostnader.

Uppsägning
Tråkigt att vi inte kan hjälpa dig vidare och att du väljer att avsluta ditt abonnemang hos oss.
Observera att detta INTE är en bekräftelse på uppsägning av ert avtal. Innan avtalet upphör så måste vi bekräfta er identitet, där av kommer vi kontakta er.